Maandag diende ik de vormstudie voor mijn project in en vandaag werd deze goedgekeurd.

Omdat ik de Sleepi zelf zou willen gebruiken, zou ik, vanuit mijn eigen interesse, de behuizing in de vorm van een Tardis willen maken. Op basis hiervan maakte ik een schets voor mijn behzuizing (zie afbeelding). Deze vorm is echter trademarked, dus indien ik dit product op de markt zou brengen zou ik eerder gaan voor een eenvoudiger kubus of balkformaat met grosso modo dezelfde afmetingen .

Tekening van de Tardis op grootte 1/16.
Vormstudie

Het materiaal van de behuizing zal multiplex van 3 mm worden die ik ofwel handmatig verzaag of met een lasercutter bewerk.

De onderkant, achterkant en 2 zijkanten lijm ik aan elkaar. De voorkant maak ik met scharnieren vast aan twee zijkanten. Het dak blijft afneembeer om indien nodig makkelijk de elektronica te kunnen herstellen en/of batterijen te vervangen.

Categories: Project1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *